Elszúrtam valamit?
Figyelt kérdés
Mindent a recept szerint csináltam, de a süti krémje nagyon folyós lett, szinte inni lehetne. Én szúrtam el valamit? Vagy rakjam be a hűtőbe és hátha megdermed?
Recept: [link]
2020. márc. 17. 13:56
1/2 anonim válasza:
Ha a főzött krémet nem hidegre hűtötted, akkor elfolyhat a margarin tőle, de nem ital szerűen.
Valami arány nem stimmel. Esetleg egy kis zselatinnal tudod sűríteni.
2/2 K.Betti válasza:
Lehet már nem aktuális de én ilyenkor amikor elfolyik a krémem, mindig a doctor oetker házi krémes alapjával mentem meg a helyzet. Nem kell főzni sem, csak a már kihűlt elrontott krémhez keverni és összerántja + plusz lesz egy nagyon halvány vaníliás íze is. De az csak akkor ha sokat használsz belőle. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!