Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lehet lé a csomagolt...

Miért lehet lé a csomagolt virslin?

Figyelt kérdés
8. hóig jó, de mikor vettem nem rémlik hogy lett volna rajta. Nem érzem büdösnek. Mitől lehet? Megromlott?
2010. júl. 25. 11:06
 1/5 anonim ***** válasza:
A virsliben bármi lehet, bármi ami nem hús, ezen már meg sem kell lepődni, sajnos.
2010. júl. 25. 11:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

valamennyi lének kell lennie rajta, hogy ne száradjon ki

ha nem büdös, akkor biztos, hogy nincs baja

2010. júl. 25. 11:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha megromlott volna, akkor az egyértelműen meg tudnád állapítani. Büdös lenne, vagy nyálkás, ragacsos.

Valamennyi folyadék kicsapódhatott, semmi extra.

2010. júl. 25. 14:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
A le az ami tartositja, tehat abban van a tartositoszer.
2010. júl. 25. 14:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Amikor vákuumozzák, hogy "csomagolt" legyen, hő hatására zsugorodik össze a tasak. Ez magát a terméekt is - jelen esetben a virslit - is megpasszírozza kissé. Teljesen normális, a termékhez tartozó lé, amennyiben (a Magyar Élelmiszerkönyv előírásai szerint) az össztömeg 5%-át nem haladja meg.
2010. júl. 25. 18:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!