Hogy csináljam meg a natúr csirkemellt?
Figyelt kérdés
Tehát, megmosom, majd meg kell kloffolni vagy mi a rák? Mindegy talán megkloffolom majd előveszek valami serpenyőt amibe öntök olajat. Azután belerakom a csirkét rakok rá nem tudom milyen fűszert, és mikor átsült ami nem tudom mikor lesz, akkor kirakom egy tányérba. Remélhetőleg nem gyullad ki semmi sem, nem robban föl a ház és éppségben maradok. De most komolyan. Hogy a fenébe kell ezt csinálni???2020. febr. 27. 22:32
11/16 anonim válasza:
# 10
Igen, én is rettentő gáznak tartom ezt a fajta LEintegrálódást a c-ok közé... :(
12/16 anonim válasza:
67%-os. A kezem nem nyers csirke, nincs teli Campylobacterrel.
13/16 anonim válasza:
# 9 Igazad van, az már valóban nem natúr. :)
14/16 anonim válasza:
Na csövi, téged ismerve szerintem a megoldás az, hogy szépen lassan hátrálva elhagyod a konyhát mielőtt még a csirke helyett véletlenül magadat szeleteled fel.
Buszozz el a mekibe azt jóétvágyat :)
15/16 anonim válasza:
12!
Valóban. Kesztyűben készíted elő a csirkét és abban is főzöl?
16/16 anonim válasza:
Igen, a nyers csirkét kesztyűben szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!