Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csináltam uborkasalátát, de...

Csináltam uborkasalátát, de elég kevés lett, feltubózhatom hagymával, paprikával esetleg paradicsommal? Vagy hagyjam ugy ahogy van?

Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 10:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Inkább paradicsommal. A nagyon sok hagymától inkább "ruszlis" lesz.
2010. júl. 24. 10:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mi mindig teszünk hagymát a tejfölös uborkasalátába, 3 fejet legalább. És van egy másik saláta: hagyma, paprika, paradicsom, uborka és só, olaj. Ez a legjobb nyári salátánk.

Tegyél!

Vagy készíts mellé egy másik tálba paradicsom-salátát!

2010. júl. 24. 10:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nem teszek bele hagymát, de vékony karikára vágott paprikát, paradicsomot azt igen! Az ilyen "vegyes" saláta a legfinomabb.
2010. júl. 24. 10:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim válasza:
Kedvenc salátám: mindenféle zöldség, tejföl, kis majonéz, és 10-12 db főtt tojás belevágva. Imádom, bármilyen mennyiségben megeszem.
2010. júl. 25. 14:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!