Mitol lesz jo a porkolt?
Figyelt kérdés
A porkoltem szaftja nagyon izes, imadom. De maga a hus nem elegge. Puha, omlos, a szaft kiraly, de a hus nem eleg izes. Mi lehet a gond?2020. febr. 23. 20:31
2/5 mustafa33 



válasza:





Ne áztasd a húst, csak egészben mosd meg, aztán vágd fel. Ne önts alá vizet amíg meg nem fakul a szine.
3/5 anonim 



válasza:





Milyen húsból csinálod???
Körbepirítod a kockákat, mielőtt ráteszed a hagymát dinsztelődni?
4/5 anonim 



válasza:





Ha lotyog a vízben a hús, akkor főtt húsod lesz, nem pörkölted.
Az igazi pörkölt alá nem is kell víz, legfeljebb indításkor egy féldeci, mert a besózott hús úgyis kidobja a levét.
Ha lassú lángon (vagy villanyon) fedő nélkül készíted, akkor a kidobott saját levében megfől, a fölösleges lét elfövi és jó íze lesz a húsnak is.
5/5 anonim válasza:
Az előttem szólók jól írták, előbb meg kell pörkölni a húst és nem főzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!