Mi a receptje a legfinomabb, puha mézeskalácsnak?
Figyelt kérdés
1001-et próbáltam már, de mindig annyira kemény, hogy lehetetlen megenni, vagy pedig túl fűszeres.Tippek, fortélyok is érdekelnek!Köszönöm!!!2008. nov. 20. 16:07
1/2 anonim válasza:
Én így szoktam csinálni:
Hozzávalók:
# 2 evőkanál méz
# 45 dkg simaliszt
# 13 dkg porcukor
# 8 dkg vaj vagy sütőmargarin
# 2 tojás
# mézeskalácsfűszer
# 1 kávéskanál szódabikarbóna
A hozzávalókat összegyúrod, és 3 órát pihenteted, majd kinyújtod, szaggatod, és megsütöd.Ez nagyon finom, puha. :)
2/2 tade válasza:
Szia. Az en bevalt modszerem az, hogy mikor keszen vannak a mezeskalacsaim beteszem oket egy dobozba es teszek mellejuk par szelet almat, vagy kenyeret, igy a mezeskalacs atveszi az alma nedvessegtartalmat, es puha marad. SOt volt, hogy kivettem egy darabot es elhajlott a kezembe, annyira puha volt, persze az ize az megmarad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!