Mit főzzek csirkecombból?
Figyelt kérdés
kivéve:rántva, sütve, és pörköltet sem szeretnék2010. júl. 23. 16:16
1/4 anonim válasza:
Bakonyi csirkecomb. Hagymapiritás, rá a gomba tovább piritás, rá a csirke- párolás, mig puha nem lesz. Só,bors. 1 db tejfölbe kicsi lisztet keverek, és ezzel habarom be a csirkét. Tésztával, rizzsel finom. Fejes sali.
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
Aszpikos csirkét!
Főzd meg és csontozd ki,a levéből végy ki egy keveset,tégy hozzá zselatint!
A húst tedd egy süteményformába,és öntsd fel a zselatinnal!
Jól hűtsd le,majd borítsd ki a formából!Hideg salátákkal nagyon finom!
Főzhetsz bele kis kockákra vágott zöldségeket is ,még szebb lesz!
4/4 anonim válasza:
Igaz nem írtad mennyiből akarod elkészíteni ,én igy szoktam,1kg ból 2zsömlét áztass delikátos vízbe ,csavard ki tégy hozzá 40 dkg darálthúst,2tojást, mokkás borsot pici köményt ,,majoránát és 3gerezd fokhagymát ,pici vöröshagymát és petrezsejem zöldet ,jól dolgozd össze a combokat a forgónál vágd el, hogy a bőre rajta maradjon,mosd át, és sózd meg és szépen a bőre alá rakd a tölteléket ,pcit zsírozd ki a tepsit rakd bele egymás mellé és csirkefüszerrel hintsd meg ,félig megsül sörrel locsold meg picit ,isteni ,krumpli pürével,uborkasalátával és egy jó pohár vörös borral utánna és édeségnek citromos álom ,jó étvágyat,Üdv Zsóka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!