Tésztát meg szoktátok mosni főzés után?
Figyelt kérdés
2010. júl. 23. 13:28
1/6 anonim válasza:
én hideg vizzel öblitem le,így tanultam anyutól.
2/6 anonim válasza:
A jó fajta tésztát nem is szabad.De az olcsó, tapadós rossz minőségűt muszáj, különben tiszta ragacs lesz.
4/6 anonim válasza:
Igen, de nem mosni, csak éppen leöbliteni. Általában hideg vizzel, de ha frissen akarod enni, meleggel, vagy langyossal. Utána gyorsan tegyél rá zsiradékot mert összeragad.
5/6 anonim válasza:
Ez csak arra jó, ha a tésztát nem fogyasztják el frissen, akkor ne tapadjon össze. Szerintem rossz beidegződés, és a tészta étel minőségét rontja. A tészta főzését mindig időzíteni kell, inkább a vendég várjon, mert a tészta nem tud!
Akkor nem kell leöblíteni, ha köretnek szánjuk. Ilyenkor elég tálalás előtt átforgatni pici zsiradékon. Ha raguval keverjük, akkor beleforgatjuk a raguba, és a tésztára akkor jobban tapad a szósz. Ha megmarad, mert sokat főztünk akkor leöblítve tegyük el, de az a legjobb, hogyha mindig annyit főzünk ki amennyi szükséges
6/6 anonim válasza:
Igen, forró vízzel, de a túrógombócot nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!