Spenót szárát le szoktátok szedni főzés előtt? Mi lenne, ha nem töltenék vele "órákat"? A turmix gép úgyis ledarálná. Nem?
ha nem zsenge a spenót, a turmix ellenére is "füves"
szálkás lesz a szára.
Tehát ezek szerint többnyire muszáj lesz leszedni a szárát. Olyan pepecs munka és viszonylag gyakran eszünk spenótot, gondoltam sok időt megspórolhatnék ha nem kéne leszárazni.
Köszi
Vegyél fagyasztottat:)
Persze csak akkor éri meg, ha nem terem a kertben, nekünk nincs kertünk, én így í boltban veszem:)
Mi is le szoktuk szedni a szárát. De egy próbát csinálhatsz egy adaggal,majd kiderül, hogy milyen az íze.
Üdv!
sajnos a fagyasztottban is van olyan,hogy úgy néz ki, mint a lekaszált fű. abba is beledarálnak mindent,és sokszor homokos is.szálas és serceg.
amire krémes van írva még elmegy, de az meg 3-szor annyiba kerül.
marad a "kézimunkázás":)a saját munkájában legalább biztos
az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!