Mire kell figyelni a marhaszeletek sütésénél (pl. a csirkéhez vagy a karajhoz képest)?
Figyelt kérdés
Kezdő háziasszony vagyok és marhát sosem mertem még csinálni, mert valamiért sokkal macerásabbnak gondolom, mint a fent említett két husit. Miben más marhával dolgozni?2020. febr. 9. 11:00
3/8 anonim válasza:
eleve csak bizonyos részei alkalmasak a hirtelen sütésre. Bélszín, hátszín, stb.
A többit inkább párolni érdemes.
4/8 A kérdező kommentje:
Ausztriában vagyok és a csomagolásra egyszerűen "Rindsschnitzel" van írva, úgyhogy sajnos nem tudom, melyik része.
2020. febr. 9. 11:43
5/8 anonim válasza:
Szerintem az comb lesz! Én inkább párolnám. Jól körbesütöd forró olajban, és aztán kevés vizet öntve alá fedő alatt párolni. Vagy szokták feltekerve is csinálni.
Fűszer, zöldség, stb. ízlés szerint mellé.
6/8 anonim válasza:
… folytatom az előzőt...
Ha tudsz németül, itt (is) tájékozódhatsz.
A comb különböző részeit írja schnitzelnek. Felsál, dió, stb. stb.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Végül ezen recept alapján készítettem el és nagyon finom lett: [link]
2020. febr. 9. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!