Milyen grillpácot tudok csinálni csirkéhez ha nincs tul sok füszerem?
Koliba akarunk grillezni de csorok vagyunk aztán nem akarunk venni igazan sok mindent. Ami van:cukor, so, bors, pirospaprika, ecet, olaj, worcestire szósz, oregano, bazsalikom, majorana, sertès füszerso, delikat, currypor, rozmaring, baberlevel, kömény
Nah ebből lehet valami.jó pácot vagy szószt bbqhoz keverni? Ha valaki ebből tud valami receptet halasan koszonon
Ebből nem mert . A BBQ pác alapja a ketchup. Max sima grillezett bepácolt sült comb lehet.
Alap BBQ mártás.
Curryport össze lehet házasítani joghurttal, némi vörös vagy lilahagymával - indiai (inspirációjú) pác - gyömbérrel, kurkumával bővíthető
oregano + bazsalikom + majoranna + rozmaring + petrezselyemzöld = zöldfűszeres pác (joghurt vagy olaj alapba, citrommal bővíthető)
Igaz sertéshez szokták inkább, de mustár + fokhagyma + sok bors - ezzel a cuccal bekened a husi egyik felét, aztán raksz rá vöröshagyma szeleteket és babérlevelet, majd leöntöd annyi olajjal, hogy lefedje.
Pirospaprika + bors + majoranna vonalon lehetne egy magyaros pácot is csinálni (mondjuk tejjel, fokhagymával).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!