Mit lehet csinálni a szárazzá, kopogóssá vált kifliből, lereszelésen (panírmorzsa) kivűl?
Figyelt kérdés
Nem ettem meg időben(otthonhagytam), így megszáradt, de úgy, hogy belül is száraz, már "szilárd", semennyire se összenyomható, olyan, mint a kenyérlevesben a szikkadt-száraz-ropogós kenyérdarabok.
Nem akarom a kifliket lereszelni, de igazából egy receptet se tudok, amihez kőkeményre kiszáradt kifli kellene.
2020. febr. 7. 18:27
1/6 anonim válasza:
Fasirtba beleteheted, csak tovább kell áztatni, elvileg máglyrakást is lehet belöle, csak szintén tovább tart, mire beszívja a folyadékot - ebböl jóval több kell, mint egyébként.
De nézz utána a kenyérpuddingnak, azt is lehet belöle készíteni.
3/6 anonim válasza:
Szerintem meg semmit, ha nem akarod lereszelni.
Akármennyit áztatod, a kopogós száraz kiflinek/zsemlének/kenyérnek lesz egy mellékíze, ami nem szokott előnyére válni.
4/6 anonim válasza:
mákosguba, vagy vizes áztatás után fasírtba
5/6 Rodi91 válasza:
Én fokhagymás olivaolajjal szoktam bekenni,vékony szeletekre vágva.Meg kicsit beteszem a sütőbe,és olyasmi lesz,mint a bakerolls.
6/6 anonim válasza:
Ha azért tudod szeletelni, darabolni (Fürészélü késsel biztosan tudod!!!) apro kockákra vágva megpiritod zsemlekockának (minden nélkül, zsiron, olajon, vajon izlés szerint). Levesbe szorod, salátára szorod, zsemlegombocot készitesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!