Mivel kenik le a bolti kenyereket, hogy olyan szép fényes sárga szinü lesz?
Figyelt kérdés
Már többször próbáltam kisérletezni, de sohasem lesz olyan szinu a kenyerem.2020. jan. 25. 14:04
2/10 Noblesse Oblige válasza:
Magas hőfokon sütik(230-250C°) és vízzel kenik le.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat én is lekenem vizzel még sem lesz olyan szép szine.
2020. jan. 25. 15:38
5/10 anonim válasza:
A kenyeret még véletlen sem sütik 500 fokos kemencében!
7/10 anonim válasza:
200-250 fok közt sütik a kenyeret, 500 foknál kapásból elszenesedne a külseje, belül meg nyers maradna
8/10 anonim válasza:
Otthoni körülmények között sosem fogsz tudni olyan dolgokat csinálni, mint ipari körülmények közt.
Amit Te tehetsz, az az, hogy teszel a sütőtér aljába egy lapos tepsibe 2 dl vizet és bekapcsolod a sütőt.
Amikor már gőz van a sütőben, akkor teszed be a kenyeret. Előtte kend le tojással. Esetleg kísérletezhetsz azzal, hogy csak a sárgájával kened le, vagy csak a fehérjével, vagy a teljes tojással.
8-10 perc után vedd ki a vizet. Csak az elején kell gőzben sütni.
10/10 anonim válasza:
Olvasd Limara blogját, minden kérdésedre választ kapsz!
(ne csak ezt a posztot, hanem az összes többit)
"A kenyér héja a gőzös sütéstől és a vizes permetezéstől lesz fényes. Miután kisül nem kell nagyon levizezni, én egy virágpermetezővel szoktam a kenyér fölé fújni 2x-3x."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!