Ajánlanátok olyan könyvet amiből meg lehet tanulni főzni?
10: Én is ezekre gondoltam. Sok receptben csak oda van írva, hogy behabarjuk, csinálunk egy rántást, kelt tésztát készítünk, stb. De itt le van írva a receptek előtt külön, hogy mi micsoda, hogy kell megcsinálni.
És végül is ez a lényeg, utána már lehet variálni ízlés szerint, a tésztákat is, leveseket is, bármit.
# 11/
Igen-igen! Emlékszem, kezdő koromban én is kiütést tudtam kapni olyan receptektől, hogy "tegyünk hozzá annyi lisztet, amennyit felvesz", vagy "galuskasűrűségű" tésztát gyúrjunk, stb. stb. :-DDDD
Aztán persze beletanultam. :)
Én is pont ezekre az alapműveletekre gondoltam, és ezekre a kis praktikákra amik soha nincsenek leírva a receptekben, vagy a húsok előkészítése.
Még mindig írhattok! :)
13-as válaszoló: ez nem a kérdéshez tartozik, de igen, a dietetikusok szerint az olaj egészségesebb, főleg például az olívaolaj, és bő olajban vagy zsírban sült ételeket enni mindenképp egészségtelen, de szíved joga zsírt enni, a kérdés viszont nem erről szól.
de igazabol neten is nagyon sok oldal van ami segithet (nagybetuselet blog), illetve itt gyk-n hetente van ilyen merdes, olvasd at a regi kerdeseket
Ahogy írják: az alapokat HI-ből, rántás, habarás, a piskóta, linzer tészta, fánk, vagy hasonló alaptészták összeállítása, az életben sem fog alapjaiban változni...
Megtanulod belőle, mikor jobbról-balra kavarni a kaját :))) és amikor találsz egy receptet pl. "serpenyős egytálételek" vagy hasonlók között, akkor ezzel az alaptudással a birtokodban, nyugodtan megcsinálhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!