Mi legyen a mai vacsi?
Figyelt kérdés
Nem feltétlen kell meleg étel, lehet hideg is vagy ahogy gondoljátok!:-)És ha van kedvetek mindig írhattok ide, mert mindennap meg fogom nézni, hogy mi a napi vacsiajánlat:-D!!!KÖSZÖNÖM.2010. júl. 21. 18:10
11/23 anonim válasza:
Én ma alig találtam valamit itthon, csak egy kis üres spagettit meg mozzarella sajtot. Apró darabokra vágtam a mozzarellát, rádobtam a spagettire, be a mikróba fél percre, és nyam, kész is a sajtos tészta. :D Finom volt. :D
12/23 anonim válasza:
vettem ma roppanos, füstölt virslit. egy kis mustárvagy ketchup, forró tea. jól esett.
13/23 anonim válasza:
Szia, én most nagyon szívesen ennék paradicsom salátát. Képzeld el, paradicsom felkockázva, lila hagyma karikák, póréhagyma felvágva, ezersziget öntettel, egy kis olíva bogyó lével és magával az olívával. Áhhh :D:D
14/23 anonim válasza:
Finom, egyszerű lecsóóóóóóóóóóó!
15/23 anonim válasza:
tojásrántotta, tükörtojás, kaszinótojás, lágytojás, tojáskrém...
akármilyen saláta
melegszendvics sok ketchuppal
pizza
lángos
hamburger, hotdog, gyros
17/23 anonim válasza:
Ha szereted a csipőset...bundás kenyér megkenve erős pistával rá tejfől és a tetejére reszelt sajt...isteni de komolyan...vagy süthetsz lángost is az is gyors kajcsi fokhagymás tejfőllel...vagy melegszendvics én azt csinálok nemsokára...vagy még nagyon gyors sültkrumpli sült virslivel vagy tükőr tojással vagy sültkrumplit felkarikázod megsütőd rosejblinak és ráütd a tojást ha kész szórsz rá borsot piros paprikát olcso gyors és fini kaják...Majd ha valami eszembe jut irok de megyek enni mert ma nem ettem még csak reggel....Üdv
18/23 anonim válasza:
Bundáskenyér,melegszendvics,tojásrántotta - omlett,lecsó,gyümölcssaláta.
15/L
19/23 anonim válasza:
Én most készítem a vacsorát,zöldborsólevest.
20/23 anonim válasza:
Csíkokra vágott fokhagymás hús tükörtojással, kenyérrel.
Gofri. Ma este azt sütöttem (tegnap este is, csak az már elfogyott).
Ezen kívül még pár étel, amik viszonylag gyorsan kész vannak:
gyümölcs leves (hidegen a legjobb ilyen melegben)
milánói makaróni
palacsinta
paprikás krumpli
lasagne
rántott hús francia salátával
rántott cukkini, tök, karfiol, gomba tartármártással és rizzsel vagy krumplipürével
főzelékek
rizsfelfújt
tejberizs
spenót- vagy sóskamártás tükörtojással
diós/mákos tészta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!