Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi legyen a vacsi? Kezdő...

Mi legyen a vacsi? Kezdő vagyok, help me

Figyelt kérdés
Szeretnék főzni valamit a páromnak, így akarom meglepni:). Valami ízletes, de könnyen elkészíthető ételt. Lehet akár süti is, vagy valami édesség, ami hamar megvan, és finom is. És nagyon könnyű legyen elkészíteni, ez a legfontosabb, mert én még sosem sütöttem/főztem egyedül semmit. (kivéve pl. virsli, sült burgonya, meg az ilyen kis pici dolgok) Ha valakinek van valamilyen jó koktélreceptje esetleg még azt is szívesen fogadom. És kérlek mindent írjatok le részletesen: hozzávalók, és hogyan kell elkészíteni. Köszönöm előre is. 18/L
2009. szept. 9. 19:55
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

V acsorára gyors és finom: a virslit hosszában hasits be ( ne vágd egészen át ) tegyél a hasítékba sajtszeletet és tedd be a mikróba közepes fokon.Addig süsd,amíg a sajt rá nem olvad.Ehettek hozzá mustárt,ketchupot,salátát,kenyeret vagy sültkrumplit is.Csak frissen jó,tehát csak készítsd elő,és akkor tedd a mikróba,ha már vacsizni akartok.

Jó még a melegszendvics is. Kenyeret vajazz meg,tegyél rá kolbászt,szalámikarikákat,tetejére hagymakarikát,paradicsomot,esetleg savanyúkáposztát,és tedd be a mikróba,vagy ha van grillbe 2-3 percre.Ekkor tegyél a tetejére reszeltsajtot,és süsd még 1 percig.Valamilyen savanyúságot is adhatsz mellé.Teával kitűnő és laktató vacsora.

A főzés már bonyolultabb dolog.Kell hozzá hús,zöldségfélék,fűszerek,tészták stb.

Javaslom,hogy ötletekért nézd át a Mindmegette.hu oldalt.Ott sok receptet találsz kezdőknek is.

2009. szept. 9. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!