Hogy készitsem a burgonyafözeléket rántással? Hogy ne legyen benne semmilyen tejszármazék. (kezdö vagyok, mindent irjatok le legyszi)
Figyelt kérdés
2009. okt. 17. 09:12
1/5 anonim válasza:
Úgy érted, hogy még tejföl sem? Ezt el sem tudom képzelni. Lehet, hogy lehet valami növényi alapanyaggal helyettesíteni. Remélem tud Neked segíteni valaki.
2/5 anonim válasza:
Nem értem miért kell a krumplifőzelékbe tejföl? Felteszed a karikára vágott burgonyát főni sós vízben. Teszel bele babérlevelet. Mikor már majdnem elkészült egy másik edényben kevés olajon pirítasz pirospaprikát és lisztet, majd berántod vele a főzeléket. Ennyi. Ebben nincs tejszármazék. Én soha nem tettem mást a kruplifőzelékbe és még élek! Jó étvágyat.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi
2009. okt. 17. 10:11
4/5 anonim válasza:
Tedd fel sós vízben főni a krumplit, tegyél bele babér levelet is. A rántásba érdemes beleütni egy kisebb fej kockára vágott hagymát, finomabb lesz tőle a főzelék. Lehet beletenni egy kicsi pirospaprikát is, ha színesen szeretitek. A savanykás ízt pár csepp ecettel lehet tejföl helyett pótolni.
Jó étvágyat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!