A cukrozott kakaónak lesz valami baja?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, mikor a "sima" kakaóport összekeverem porcukorral, mondjuk palacsinta töltelékéhez. Kislányként mindig azt láttam otthon, hogy csak annyit keverünk össze, amennyire épp szükség van, mert nem áll el. A cukrozott dió ugyanez. Mivel így rögzült, sosem próbáltam eltenni összekeverve. Van ennek bármi valóságalapja, vagy csak így szállt nálunk anyáról lányra a hülyeség? :)2020. jan. 11. 18:48
1/3 anonim válasza:
Cukros kakaót, cukros fahéjat tartok otthon, nem lesz baja. Dióval nem próbálnám ki, se mákkal, mert megavasodhat (darálás után a nagyobb felület miatt gyorsabban avasodik). Ha mégis, akkor beraknám a fagyasztóba.
2/3 anonim válasza:
A kakaónak biztosan nem lesz baja.
Volt, hogy egy évig rá sem néztem a bekevertre, utána ugyanolyan jó volt.
3/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat.
2020. jan. 12. 08:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!