Ki hol készíti a virslit?
Így van ez, mikor hiányos az ismeret anyagunk, de a piros kéz roppant könnyen klikkelhető.
Érdekes az is, hogy alufóliában nem csinálunk semmit , mert nem egészséges, miközben kimegyünk az utcára és végeláthatatlanul szívjuk be a kipufogó gázt. Az rendben van, míg az alufólia nincs rendben.
Azon, hogy egy kolbászt főzni is lehet csodálkozunk. Persze van olyan kolbász, amire azt írják rá, hogy főző kolbász. Kevés olyan húsétel van, amit ne lehetne főzni is meg sütni is. A szomszédom főzi a sütni való kolbászt , és sosem hallott még arról, hogy darált húsból is lehet pörköltet készíteni.
Na ezeket csak azért írom, hogy mielőtt azt a nyamvadt piros kezet nyomogatnátok, gondolkodjatok, szerezzetek ismeret anyagot.
Mivel a 10-es nulla százalékot ért el ebben a pillanatban, jó lenne, ha a lepontozók nyilatkoznánk is, hogy mi volt a probléma a válasszal.
A virslit nem kell főzni ?
Vagy hogy alufóliában a kolbász finomabb ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!