Ki hol készíti a virslit?
Tegyél oda vizet és ha felforrt a víz, vedd takarékra.
Dobj bele virslit és hagyd benne 2-3 percig.
Ezután vedd ki és jó étvágyat! :)
Felforralod a vizet, elzárod. Belerakod a virslit nem megkopasztva pár percre.
Egy vega
Abszolút jó a mikró, csak az a trükk, hogy nem szabad nagy fokozaton csinálni.
2-es fokozaton szaftos marad virsli, nem fől ki belőle az íz.
1-es fokozat ugye a melegen tartás, 2-es a kiolvasztás funkció, legalább is az általam ismert mikróknál.
Ja és nem vízbe tesszük a virslit, csak úgy simán egy tányérba.
Egy előttem szólónak.
A virslit egyébiránt nem kell főzni, mivel az már késztermék, csak melegíteni kell. Jobb íze is lesz, ha nem vízben főzzük.
Például a sütni való kolbászoknál is kimegy az íz, ha főzöd. Sokan bedobják a vízbe, pedig ha tudnák, hogy még olaj sem kell hozzá, hanem alufóliába csomagolva berakni a mini grill-be 15 percre, olyan szaftos marad, hogy megnyalod az ujjaidat utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!