Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ki hol készíti a virslit?

Ki hol készíti a virslit?

Figyelt kérdés
Mikróban vagy vízben? Van rá trükk, hogy ne repedjen szét de nagyon meleg legyen?
2020. jan. 9. 22:16
1 2
 1/14 anonim válasza:
85%
Ha vizbe teszed, akkor ahogy forrni kezd a víz szedd ki és nem reped meg
2020. jan. 9. 22:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 anonim válasza:
87%

Tegyél oda vizet és ha felforrt a víz, vedd takarékra.

Dobj bele virslit és hagyd benne 2-3 percig.

Ezután vedd ki és jó étvágyat! :)

2020. jan. 9. 22:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/14 Noren1989 ***** válasza:
85%
Én szeretem a pukkantottat..a víz talán jó lehet, nekem a natúr mikró nem jött be.
2020. jan. 9. 22:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 anonim válasza:
100%
vízben
2020. jan. 9. 22:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/14 anonim ***** válasza:
87%
Pont ma főztem, közepes lángon főzd és ahogy felforr a víz abban a pillanatban zárd el!
2020. jan. 9. 22:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/14 anonim ***** válasza:
83%
Teafőzőben😂
2020. jan. 9. 22:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 anonim válasza:
71%

Felforralod a vizet, elzárod. Belerakod a virslit nem megkopasztva pár percre.


Egy vega

2020. jan. 9. 22:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
mikroban meg sosem probaltam, a berlinkit szeretem, finom roppanos lesz. felforralom a vizet, csomagolas nelkul kb 4-5 percre a forrasba levo vizbe teszem. vizzel egyutt talalom, mertvha all van h a heja nehezebben jon le :/ de ez a kedvencunk
2020. jan. 10. 08:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 anonim ***** válasza:
80%

Abszolút jó a mikró, csak az a trükk, hogy nem szabad nagy fokozaton csinálni.

2-es fokozaton szaftos marad virsli, nem fől ki belőle az íz.


1-es fokozat ugye a melegen tartás, 2-es a kiolvasztás funkció, legalább is az általam ismert mikróknál.


Ja és nem vízbe tesszük a virslit, csak úgy simán egy tányérba.

2020. jan. 10. 13:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/14 anonim ***** válasza:
35%

Egy előttem szólónak.

A virslit egyébiránt nem kell főzni, mivel az már késztermék, csak melegíteni kell. Jobb íze is lesz, ha nem vízben főzzük.


Például a sütni való kolbászoknál is kimegy az íz, ha főzöd. Sokan bedobják a vízbe, pedig ha tudnák, hogy még olaj sem kell hozzá, hanem alufóliába csomagolva berakni a mini grill-be 15 percre, olyan szaftos marad, hogy megnyalod az ujjaidat utána.

2020. jan. 10. 13:38
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!