Mit rontottam el a receptben? (lisztmentes pogácsa)
Figyelt kérdés
Na szóval, most sütöttem "diétás" pogácsát, ami azt jelenti, hogy teljesen búzalisztmentes, zabpehelylisztből van az egész alapja. Élesztős a tésztája, plusz tettem bele juhtúrót, tejfölt, meg tojást, egy kis mákot, vajat.
Olyan probléma lett vele, hogy keserű:( Mondjuk sót nem raktam bele, lehet az a gond... Vagy mit kellett volna kihagynom/még bele tennem? AMúgy azért juhtúrós, mert volt itthon és fel akartam használni, és kerülöm a fehérlisztet egyébként is.
Normális válaszokat szeretnék, köszönöm!
2020. jan. 8. 18:11
11/11 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Ahogy előttem is írták, a zabliszt a keserű. Ha legközelebb gluténmentes süteményt készítesz, inkább rizslisztet vagy gluténmentes lisztkeveréket használj.
De nagyon sok kipróbált receptet találsz itt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!