Miért puffaszt a sajtos pogácsa (fornetti vagy pékségből) és a kávé (3in1)?
Figyelt kérdés
2018. márc. 14. 20:11
1/3 A kérdező kommentje:
megállás nélkül morog a hasam tőlük
2018. márc. 14. 20:12
2/3 anonim válasza:
Glutén érzékenység is lehet. A kávé csersavtartalma az érzékeny beledet irritálja.
3/3 anonim válasza:
Üdv!
Az élelmiszeripari termékek előállításának elsődleges szempontjai nem feltétlen az egészséges jó emészthetőség segítéséhez igazodnak. Olyan adalék anyagokat használnak, melyek a külalakot, állagot, tartósságot, ízérzékelésünket hivatottak befolyásolni. Az pedig mellékes, hogy ezek mikét befolyásolják szervezetünk működését azon túl, hogy megfelelnek nemi élelmiszeripari előírásoknak. Ezen utóbbi előírások pedig nem igazán alapulnak hosszútávú (több évtizedes) vizsgálatokra.
Ajánlom figyelmedbe Dr Patay Gábor kontra "Ápdét" Norbi ügyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!