Nahh szóval, tudnátok nekem egyszerű, de mégis isteni húsos ételeket írni? ♤
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok,ami viszonylag olcsón elkészíthető,de azért van benne egy kis plussz.
És egy plussz kérdés;)
Banán turmixot,turmix gép nélkül meglehet valahogy oldani?Úgy,hogy ugyanolyan csomómentes legyen?
Köszi a válaszokat:)♤
2020. jan. 3. 19:53
1/9 A kérdező kommentje:
Saját tapasztalat érdekel.
2020. jan. 3. 19:58
3/9 anonim válasza:
csirkemellett kiklopfolok, belerakom tepsibe, és ízlés szerint teszek rá dolgokat:
- ananász, sonka/bacon, sajt
- paradicsomkarika, sajt, oregano
- őszibarack (konzerves) stb.
Be a sütőbe, és megsül magától.
Oké, ez nem egy nagy dolog, de finom, én meg főzési antitalentum vagyok. :) De ezt el se lehet rontani.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2020. jan. 3. 20:57
5/9 anonim válasza:
Brassoi apropecsenye, kolozsvari kaposzta, mustaros sertes tarja nalam az abszolut nyerok. Utobbi elkesziteni is igen egyszeru.
6/9 anonim válasza:
Én múltkor találtam a hűtőben egy kis adag felkockázott csirkemellet, amit elkezdtem olajon megpirítani és találtam gyros fűszerkeveréket, amiből ránézésre szórtam rá valamennyit, aztán megpároltam. Nekem ízlett és szerintem könyű is.
7/9 anonim válasza:
Sajtos-vajkremes csirkemell: egy jénai aljat kikének natúr vajkremmel, majd megszórom reszelt sajttal. Err szeletekre vágott csirkemellet fektetek, amit előtte tojásba mártottam. Megszórom sajttal, majd rakenek egy kis vajkremet. Ezt rétegezem. A tetejere sajt kerül. Sütőben kb 45 perc, egy óra alatt elkészül. Ízesített vajkremmel is finom, iletve néha teszek a rétetek közé karikára vágott hagymat, vagy kaliforniai paprikat.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Az egyiket biztos kipróbálom.
2020. jan. 4. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!