Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szalonnán kívül mit tudnék...

Szalonnán kívül mit tudnék még nyárson, szabad tűzön sütni?

Figyelt kérdés
És milyen előkészítés kell hozzá?
2010. júl. 20. 18:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Halat, gombat, kukoricat, nyers kolbaszt
2010. júl. 20. 18:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Tulajdonképpen bármit.

Zöldségeket, kolbászokat, csirkemellet.

Előtte fel kell húzni a nyársra és kész. :)

2010. júl. 20. 18:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi,a halat kipróbálom!
2010. júl. 20. 19:02
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen zöldséget: hagymát, paradicsomot, paprikát, gombát, cukkinit, stb...

Grillkolbászt, főzőkolbászt, sonkát, fűszeres húsfalatkákat. A parázsban meg alufóliába csomagolt krumplit.

2010. júl. 20. 19:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Kipróbálhatod még a tojást. Alufóliába csomagolod egyesével, és amikor már kevésbé izzik a parázs, beásod a hamuba. Egészben sült tojás :) Nekünk bejött.
2010. júl. 20. 19:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Kecskesajt,bármilyen gomolya jellegű,ami nem olvad meg,grillsajt néven kapni.
2010. júl. 20. 19:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 A kérdező kommentje:

A sajt és a tojás nagyon érdekesnek tűnik!Azt hiszem kísérletezős napoknak nézek elé!Azért szalonna meg kolbász lesz nálunk,biztos ami biztos!:D A nagy sütögetések végén nehogy éhen maradjunk!:D

Köszönöm az ötleteket!

2010. júl. 20. 19:28
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Alap: a virsli:)
2010. júl. 20. 19:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim válasza:
100%

Ugy irtad, hogy tuzon... felhivnam a figyelmedet, hogy sokmindent lehet nyarson sutni, de PARAZSON! Nem szabad langon, mert csak megkormozodik, megfüstölődik.

Ajanlanam figyelmedbe (nem tudom, nalatok mennyire elterjedt) a rablopecsenyét: Az a lényeg, hogy husszeletek, szalonna, esetleg kolbasz van felfüzve egymas mellé, ke a husok kozott hagyma, paprika, akar paradicsom is, (habar én nem vagyok oda, h ilyenkor paradicsomot tegyunk), meglocsolhatod borral pl, joool fuszerezd meg, és kb ennyi. Mig sutod, kell folyamatosan forgatni, egy kenyerre racsepegtetheted a kiolvadt zsirt, s megeheted zsiroskenyérként, nagyon finom.

Jo étvagyat hozzá:)

Jelezz visza legszi, h mikre jutottal :)

2010. júl. 20. 19:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 A kérdező kommentje:

19.39-nek

Kösz a figyelmeztetést!:)

2010. júl. 20. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!