Szalonnán kívül mit tudnék még nyárson, szabad tűzön sütni?
Tulajdonképpen bármit.
Zöldségeket, kolbászokat, csirkemellet.
Előtte fel kell húzni a nyársra és kész. :)
Bármilyen zöldséget: hagymát, paradicsomot, paprikát, gombát, cukkinit, stb...
Grillkolbászt, főzőkolbászt, sonkát, fűszeres húsfalatkákat. A parázsban meg alufóliába csomagolt krumplit.
A sajt és a tojás nagyon érdekesnek tűnik!Azt hiszem kísérletezős napoknak nézek elé!Azért szalonna meg kolbász lesz nálunk,biztos ami biztos!:D A nagy sütögetések végén nehogy éhen maradjunk!:D
Köszönöm az ötleteket!
Ugy irtad, hogy tuzon... felhivnam a figyelmedet, hogy sokmindent lehet nyarson sutni, de PARAZSON! Nem szabad langon, mert csak megkormozodik, megfüstölődik.
Ajanlanam figyelmedbe (nem tudom, nalatok mennyire elterjedt) a rablopecsenyét: Az a lényeg, hogy husszeletek, szalonna, esetleg kolbasz van felfüzve egymas mellé, ke a husok kozott hagyma, paprika, akar paradicsom is, (habar én nem vagyok oda, h ilyenkor paradicsomot tegyunk), meglocsolhatod borral pl, joool fuszerezd meg, és kb ennyi. Mig sutod, kell folyamatosan forgatni, egy kenyerre racsepegtetheted a kiolvadt zsirt, s megeheted zsiroskenyérként, nagyon finom.
Jo étvagyat hozzá:)
Jelezz visza legszi, h mikre jutottal :)
19.39-nek
Kösz a figyelmeztetést!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!