Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerettek nyársalni? Mit...

Szerettek nyársalni? Mit szoktatok még sütni a szalonnán kívül?

Figyelt kérdés
2009. júl. 23. 11:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Saslikot :) Pácolt csirke- vagy/és sertéshús, kolbász, szalonna, virsli, gomba, hagyma, kaliforniai paprika stb. Mindenből egy kicsit húzunk a nyársra, és rátesszük a grillrácsra és így sütjük meg. Köretnek majonézeseket, salátákat, parázson sült krumplit eszünk.
2009. júl. 23. 11:53
 2/8 anonim ***** válasza:

mások szoktak hagymát, csak úgy héjastól felszúrod, és megsütöd, nem baj, ha elég a külső része, én még sosem kóstoltam, mert nem vagyok oda az ilyen dolgokért, de állítólag finom, aztán szoktak kolbászt, paradicsomot, paprikát, csak ezekkel vigyázni kell, mert könnyen megégnek, szoktak almát..pirítós is lehet..

hát hirtelen ennyi, amúgy én nagyon szeretek, szalonnát sütni, de az sosem eszem meg, csak az a fincsíííííííííí szalonna zsíros kenyér, amit csöpögtetni kell..hmmmmmmmmm..paradicsommal, paprikával, retekkel, kovászos ubival....

jajj, alig várom a legközelebbi szalonnasütést :P

22l

2009. júl. 23. 11:54
 3/8 anonim válasza:
100%

aki nem szeret az nem tudja miről marad le!!

én még szoktam csemege kukoricát is feltűzni és megsütni..próbáld ki.

2009. júl. 23. 13:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
mi szoktunk ananászt is csirke saslikra tűzni, én személy szerint nagyon szeretem :)
2009. júl. 23. 13:33
 5/8 A kérdező kommentje:
Jesszusom!Szuper ötleteket adtatok!Köszönöm:)
2009. júl. 23. 14:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Kaliforniai paprika feltűzve,vagy grillezve vagy alufóliában(végülis a fóliában is bármit megsüthetsz)

Aztán gomba,cukkini,patisszon,virsli,aztán kis húspogácsákat grillen(mint a fasírt),a hagyma tényleg nagyon finom,félig főtt krumpli,(de ezt héjában fóliában is lehet parázsban)...uborka nem jó sztem,már próbáltam.

2009. júl. 23. 22:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
most látom h ugynazokat írtam mint előttem páran,de nem baj talán erősíti a véleményeket:)
2009. júl. 23. 22:47
 8/8 anonim ***** válasza:
76%
kolbászt,meg hamuban fóliában krumplit,amit aztán hagymával,vajjal vagy tejföllel meghamizunk.csinálok is hét végén.
2009. júl. 24. 11:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!