Harcsa sütés kiszáradás nélkül?
Hogyan tudom szépen megsütni a harcsafilémet, anélkül, hogy kiszáradna? (Sous Vide-álni is tudom ha kell, van vákuumfóliázóm és 80 fokos vízben meg tudom főzni, utána kicsit lepirítani)
Nem akarom sütőbe betenni, félek, hogy kiszáradna....
Serpenyős sütéstől picit tartok, nincs benne rutinom, vagy annyira nem is nehéz feladat?
Kellően meleg olajban, de ahogy beleraktad a halat, vedd visszább közepesre a lángot, hogy a külseje, bőre ne égjen meg hirtelen. Akkor van ideje a gyenge húsnak is átpuhulni. Majd megfordítod, akkor már egy kicsit lehet a lángon növelni.
Ugyanúgy csináld, mint bármilyen húst sütnél. Ha a bőre felőli oldalát előtte beirdalod, és azt az oldalát tedd először a serpenyő aljába...
Itt egy jól összeállított link, nyugodtan mehetsz ez alapján lépésről lépésre:
Köszönöm szépen!
Kellemes Ünnepeket Kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!