Nagyon ragad a mézeskalács tésztám mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Olyan receptet használtam ami sokaknak bevált, elvileg itt nem kell hűteni a masszát azt írja, mindent a recept szerint csináltam de nagyon ragad a massza így beraktam 1 órára a hűtőbe de utána is olyan volt. Lisztet nem nagyon merek már bele rakni nehogy elrontsa, akkor mit csináljak vele?2019. dec. 19. 16:14
1/4 anonim 



válasza:





En lisztet tettem bele és hagytam alni kb 10 percig. Meg akkor is túl ragacsos volt de simán lehetett nyujtani és nagyon finom lett.
3/4 anonim 



válasza:





A mézen sok múlik. Én ugyanazzal a recepttel dolgozom évek óta, de sokszor másmilyen állagú lesz. Ha túl folyós a méz, akkor szokott ez történni. Nyugodtan tégy még lisztet, plusz egy kis fűszert.
4/4 A kérdező kommentje:
2-es: Mint ragasztó, ezen jót nevettem 😁
Köszönöm a tanácsokat, most hűtőbe van, holnap megpróbálom akkor egy kis plusz liszttel, remélem úgy már jó lesz. Amúgy a méz ami benne van macis méz, csak az volt a boltba, nem túl folyékony amúgy úgyhogy nem tudom miért ilyen, másoknak nagyon bevált ez a recept.
2019. dec. 19. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!