Worst_noname kérdése:
Miért kell a mézeskalácsnak állnia kb 8 órát sütés előtt?
Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm.2019. jan. 26. 15:57
1/5 anonim válasza:
A benne lévö lisztben a keményítö állaga megváltozik és másként viselkedik a tészta.
2/5 anonim válasza:
erről még nem is hallottam.
soha nem vârtam mėg 8 orat.. mėgis jo lett
3/5 anonim válasza:
Én kb 12 órát várok, jobb íze lesz, összeérnek az ízek.
4/5 anonim válasza:
Az általam ismert mézeskalács tészták összeállítás után nagyon puhák, szinte kenődnek, csak teljesen lehűtve lehet vele dolgozni, ezért szoktam egy éjszakára hűtőbe tenni.
5/5 anonim válasza:
Sütés után szokták hagyni puhulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!