1/5 anonim válasza:
Én napok óta liba/kacsamaj recepteket nézegetek és annyi jót találtam.
Én végül egy terrint fogok készíteni, sok receptet átnézve a saját ízlésunkre formálva.
Amit én nagyon szeretek vaslapon (serpenyőben) sütve végén fűszerezve sóval és (rózsa)borssal, vaslapon sült zöld almával találva
2/5 anonim válasza:
Uuuu tényleg, éreztem én, hogy elrontottam valamit... ban meg esetleg lehetőség pótolni???
3/5 anonim válasza:
#1: Hogyan nézel napok óta recepteket, ha nem is írtál ki róla kérdést gyakorira?
Más lehetőség nincs, nem tudtad?
4/5 A kérdező kommentje:
Elso Koszi a tippet! :)
3. Kepzeld el h en is neztem recepteket, de nem volt olyan ami nagyon megfogott volna, gondoltam itt hatha tud valaki ötletet adni ami tetszik is. Es egyebkent neked legyen mar annyira mind1 hogy en Bongeszobe vagy hova irok errol kerdest..
2019. dec. 20. 11:04
5/5 anonim válasza:
Nekem a bélszín Rossini módra nagyon bejött, lehet szüzpecsenyével is ha nem szereted a marhát vagy olcsóbban akarod kihozni. De szoktam készíteni libamáj pástétomot is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!