Sütős sajttortába mascarpone?
Figyelt kérdés
Kamu sajttortát már csináltam -csak- mascarpone (Szarvasi) felhasználásával, de most mindenképpen sütni szeretnék (vízgőz sem maradhat el.)
A kérdés az, hogy a mascarpone meg fog szilárdulni a hűtés alatt? Erről eléggé megoszló véleményekbe botlottam, szóval személyes tapasztalok előnyben!
A másik, inkább már csak mellékes kérdés hogy ti tennétek-e a krémbe tojást?
Köszönöm!
2019. dec. 9. 22:51
1/1 anonim válasza:
A mascarponet inkább sütés nélküli felhasználásra ajánlják. Ha tojást teszel bele mindenképp megszilárdul, hiszen a tojás összefogja. A helyedben sima krémesítőt használnék inkabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!