Mi az az 5 étel amit sűrűn szoktál főzni?
Figyelt kérdés
2019. dec. 6. 06:30
1/12 anonim válasza:
Bolognai spagetti, kínai kaja, pörkölt, rakott zöldbab(vagy karfiol, kelkáposzta), rakott krumpli
2/12 anonim válasza:
Bolognai, carbonare, lasagne, rántott dolgok sült krumplival, pizza.
Nem túl egészséges sajnos, de próbálkozok sok zöldséggel feldobni őket + tk tésztával, tk liszttel stb
3/12 anonim válasza:
Elsö: bocs, de a "kínai kaja" nem étel, hanem igen tág fogalom!
4/12 anonim válasza:
Lencsefőzelék, rakott krumpli, csirkepaprikás, disznótoros, zöldség leves.
5/12 anonim válasza:
Jó, van, amikor édes-savanyú, van, hogy szecsuáni, van, hogy szezámmagos, ezért írtam egy gyűjtőnevet. De muszáj volt belekötni.
6/12 anonim válasza:
Bolognai spagetti, palacsinta, rántott dolgok, édes-savanyú csirke, sajtos-tejfölös csirke sütőben
7/12 anonim válasza:
Rántott dolgok, (húsok, zöldségek) savanyú káposztás ételek (székely,töltött,rakott) hagymás zaftos kaják (lecsó, pörköltek húsból, zöldségből, tojásból), franciás cuccok.
8/12 anonim válasza:
A levesek közül a zöldborsó-, tarhonya- és tojásleves.
Főzelékből a cukkini vagy tök, a zöldborsó és a tavaszi főzelék szerepel legtöbbször. Bár egy hónap alatt kétszer ezeket sem készítem.
Húsos ételek közül legtöbbször pörkölt van, de igyekszem mindig más húsból készíteni, és változatos körettel tálalni.
9/12 anonim válasza:
roston sült csirkemell vagy marhasteak zöldségekkel, édeskrumplival. nem tudok főzni :-/
10/12 anonim válasza:
Diák vagyok, egy kollégiumszerűben lakom, szóval nem szoktam szuper dolgokat főzni.
Tejfölös-sajtos tészta, vajas-sajtos tészta, sajtszószos tészta, hajàban sült krumpli, pizza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!