Mit jelent az, hogy a margarint habosra kell verni?
Figyelt kérdés
A margarin magában nem kezd el habzani, akkor hogy döntsem, el, hogy már jó?2019. nov. 17. 22:38
1/3 anonim válasza:
A habosra verés mindig azt jelenti, hogy levegőt keversz bele. Ez történhet gyors kavarással, felveréssel. Például a tojásfehérje felverése sem más, mint levegővel televerés. A tojássárgája is felverhető cukorral, és minden folyékony termék, mert lehet bele levegőt verni. A sárga termékek akkor vannak felverve, ha a színük kezd fakulni, vagyis fehéredni a bennük levő levegőtől és habos állagúak, vagyis könnyűek lesznek. Nem túl ördögi dolog ez. De ha ennyire gondot okoznak az alap konyhai műveletek, kezd egyszerűbb ételekkel.
2/3 anonim válasza:
Nem habosra verni, hanem habosra KEVERNI
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2019. nov. 17. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!