Tortakrémet írnátok, ami nem vajjal illetve tejszínnel készül?
Figyelt kérdés
2019. nov. 12. 12:22
1/3 anonim válasza:
Mascarponéba belekeverni olvasztott csokit (lehet tej, ét, fehér) vagy gesztenyemasszát. Vagy pürésített gyümölcsöket. De akkor kellhet bele zselatin is, hogy ne legyen túl híg.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtál.
Mascarponera gondoltam én is. Esetleg összekeverném Nutellával.
Neten találnék, csak tapasztalat kellene, jó lenne ha finom lenne.
2019. nov. 12. 12:52
3/3 anonim válasza:
Nutellával még nem próbáltam, de az is jó lehet.
Én egy kis dobozos mascarponéhoz (250 g) egy tábla csokit vagy egy gesztenyemasszát szoktam keverni. Ha több kell, akkor arányosan lehet növelni.
A tejszín miért esett ki? Én egyébként általában azt is szoktam hozzá tenni, úgy nem olyan tömény, lazább. De attól is függ, hogy milyen lapok közé töltenéd. Van, amikor jobb a sűrűbb krém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!