Melyik a kedvenc ételed, amit akár több napi főételként is megennél egymás után?
Figyelt kérdés
Nekem a rántott hús (pulykamellfilé) krumplipürével megunhatatlan. Nyami!
Hát neked mi a kedvenced? :)
2019. nov. 8. 21:39
11/20 anonim válasza:
Rántott csirkemáj, rizs, kukoricasaláta :)
12/20 anonim válasza:
Káposztás tészta és a brokkoli. Utóbbit sülve, főve, vagy akár nyersen is.
13/20 anonim válasza:
A rántott hús, krumplipüré nekem is nagy kedvenc, a másik ilyen a lasagne.
14/20 anonim válasza:
Nálam a megunhatatlan non plus ultra a vadas(marha), lehetőleg szalvéta(esetleg zsemle-)gombóccal. A rakott dolgokat tudom még addig enni amíg látom, a favoritok a karfiol, zöldbab, kelkáposzta, de a rakott savanyú káposztát is imádom. Amit még nagyon szeretek az a csirkés Molé, azt sem tudnám megunni egy darabig, rengeteg avokádóval. Ha egész évben ezeket kellene ennem sem esnék kétségbe, azt hiszem... Ha csak egyet lehetne választani, akkor maradna a vadas. Jujj, nem igazság, most veszettül megkívántam mind az összeset :D
15/20 anonim válasza:
Sült hús (leginkább sertés, annak is a combja), krumplipürével, majonézes kukorica- és/vagy tojássalátával.
17/20 anonim válasza:
Sok zöldség és bacon sztrapacskával, de csak úgy enném több napig, ha mindig frissen lenne elkészítve.
19/20 anonim válasza:
Bolognai, dubarry karaj, rakott kel, rakott karfiol, paradicsomos krumplifőzelék bundás fasírttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!