Sutottem csirket, de nem ette meg az, akinek csinaltam. Lefagyaszthatom a megsult csirket? Es napokkal kesobb sutoben visszamelegitem? Vagy ezt nem szabad? Kuka?
Figyelt kérdés
2019. okt. 30. 14:36
1/5 anonim válasza:
Az már kuka vagy max 2 nap hűtőben.
2/5 anonim válasza:
Én frissen le szoktam fagyasztani ilyeneket is. Felolvadva már érződik, hogy nem friss, de ehető. Inkább, mint a kuka szerintem.
Vagy próbáld valahogy most megenni, akár más formában. Pl leszeded a húst, felpiritod. Mehet tortillaba zöldségekkel és majonézzel. Vagy rögtönzött gyrost is tudsz stb.
3/5 anonim válasza:
Kidobni értelmetlen pazarlás, semmi baja sincs!
Adagokban fagyaszd le - amennyit egy ember egyszerre megeszik.
Amikor enni akarod, akkor hütöben engedd fel és sütöben süsd át, így olyan lesz, mint frissen!
4/5 anonim válasza:
Nem kuka,te kuka!
Fagyaszd vissza nyugodtan,amikor kell,újra átsütöd majd picit,és majdnem olyan lesz,mint frissen!
5/5 anonim válasza:
nem kuka, fagyaszd nyugodtan. ha fagyasztottbol fozol kajat, azt vissza lehet fagyasztani. csak felengedett nyerset nem szabad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!