Ha tejszínnel habarok be gyümölcslevest ahhoz kell liszt mint a tejfölös habarásnál?
Figyelt kérdés
2019. okt. 27. 09:09
1/4 anonim válasza:
A habarás (sűrítés) eleve a lisztről, esetleg keményítőről szól. Habarhatsz te vízzel is, a lényege a liszt.
2/4 anonim válasza:
Ha nem akarsz lisztet tenni bele, akkor ne tegyél! Én sem szoktam, mert gluténérzékeny vagyok.
Tedd bele nyugodtan csak a tejszínt, finom lesz úgy is, csak akkor nem habarásnak nevezik!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2019. okt. 27. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!