Hogy kell jó grillcsirkét csinálni?
Figyelt kérdés
Van egy 200°-os elektromos kétoldalu grillsütőm és mindig rágós marad a hús vagy aszalt. Mi a titka?2019. okt. 24. 20:30
1/4 anonim válasza:
Én úgy szoktam h son sutom ki
Tepsibe két kiló so szétterítve és arra a csirke :) közepes hőfokon
Így a so miatt jo lezs a bundája és nem lesz is rágós
2/4 A kérdező kommentje:
Hihetetlen. Én nem próbálkoznék. És grillsütőm van semmilyen tepsi nem fér be rácsos.
2019. okt. 25. 13:43
3/4 anonim válasza:
Én tényleg így szoktam nornal tepsitol
Kisebb a racsra rárakom.
4/4 anonim válasza:
Próbáld ki a sós vízben pácolást, nekem bevált és nagyon finom omlós a sült ettől.
Itt a pontos leírás:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!