Ilyen rosszminőségű párizsiból lehet pörköltet csinálni?
Figyelt kérdés
Van itthon egy rúddal. Gondoltam felkockázom és akkor pörköltet belőle. Jó lehet?
Köret. Rizs vagy tészta?
2019. szept. 24. 08:16
1/6 anonim válasza:
Én ledaráltam tegnap 1 rúd párizsit és tatár bifsztek ízesítéssel csináltam meg, tettem bele őrölt borsot, piros paprikát, ketchupot, Worcester-szószt, mustárt, hagymát, fokhagymát. Pirítós kenyérrel ettük, így nagyon finom volt.
2/6 anonim válasza:
Ha tényleg rossz minőségű, akkor bárhogy fűszerezed, nem lesz igazán finom.
3/6 anonim válasza:
Pörköltnek nem lesz jó. Én egyszerűen felkarikáznám és bepanírozva kirántanám. Vagy kicsit macerásabb, de tavaszi fasírt.
4/6 anonim válasza:
Ne egyél már hulladék és romlott ételeket!
5/6 anonim válasza:
Hagyma, fokhagyma, parizer, tejföl, mustár, só, bors, szerecsendió (+néha sajt) és főzök hozzá tésztát. Én nagyon nagyon szeretem bármilyen “gáznak” is tűnik, ez az egyik kedvencem :)
6/6 anonim válasza:
Én holnapra tervezem belőle a húsos káposztát. Hordós káposztával, tejföllel. Has telik vele! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!