Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért büdös a pulykahús sütés...

Miért büdös a pulykahús sütés közben?

Figyelt kérdés
Volt a fagyasztóban egy adag aprított pulykamell, amit korábban én aprítottam fel. Megpróbáltam megsütni, de nagyon büdös az edényben, ahogy sül. Nyersen nem volt szaga. Mitől lehet ilyen büdös? És miért pont sütés közben?
2019. okt. 24. 14:07
 1/3 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom, de én is jártam így. Rutinszerűen szagolom a húst, nyersen a világon semmi baja nem volt, nem ragadt, lejárati határidőn belül volt bőven. Sütés alatt annyira büdös volt, hogy egyszerűen nem volt gusztusom megenni, pedig szerintem nem volt baja...
2019. okt. 24. 14:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
85%
A pulykának elég jellegzetes intenzív íze és illata van. Nekem a legjobb megoldás, hogy fokhagymás tejben pácolom a húst néhány órán át, így kevésbé érződik, és puhább, omlósabb is lesz.
2019. okt. 24. 14:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
83%
Mert a pulykának van egy jellegzetes szaga főzés-sütés közben. De azért nem nevezném büdösnek. Mi szeretjük, főleg, amikor már elkészült.
2019. okt. 24. 16:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!