Sult hagyma majonezzel jo lesz a palacsinta tolteleknek?
Figyelt kérdés
2019. okt. 17. 17:44
1/4 anonim válasza:
Kicsit túl zsírosnak tűnik az összkép.
A hagymát is zsiradékon sütöd meg, a majonéz nagyrészt zsiradékból áll... hát szorulásod nem lesz! :)
3/4 anonim válasza:
Az első válaszolóval egyetértek, nem jó párosítás szerintem sem. Ha hagyma, akkor tejföllel/túróval esetleg, de nem sült hagyma, hanem finomra vágott fehér-, sonka-, vagy újhagyma, esetleg snidling. Másrészt azon túl, hogy mindkettő zsíros így nem passzol, a tejfölnek túrónak ugyanúgy van sava de azt még elviheted sósabb irányba is, ha sózod, a majonézt azt nem, én meg nem enném a majonézes palacsintát.
4/4 anonim válasza:
Majonéz->olajjal készül
Sült hagyma->olajban sül
Palacsinta->olajozott serpenyôben sül
Garantált epegörcs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!