Hol taroljam a lekvart fozes utan?
Figyelt kérdés
Abszolut kezdo vagyok,hol taroljam hutoben vagy spajzban?Nem tettem bele tartositoszert csak dzsemfixet.2010. júl. 15. 14:56
1/5 anonim válasza:
Hát én inkább valami nyílt téren tarolnám, a hűtőben nem lehet olyan jót tarolni :S
2/5 A kérdező kommentje:
Spajzban?Be kell bugyolalnom v.ilyesmi?
2010. júl. 15. 15:07
3/5 anonim válasza:
spájzban, pincében, ahol hűvös van. Nem fontos a hűtőben
4/5 anonim válasza:
Persze, hogy spájzban.
Nagyanyáink is ott tartották, és hidd el ebben az országban nem hülye emberek laktak ezer évig, és csak most lettünk okosak az Uniótól.
Egyébként a dzsemfixben van tartósító.
5/5 anonim válasza:
Mindenképpen hideg helyen. A dzsemfixben vagy a befőzőcukorban levő zselatin ilyen melegben megolvad,és akkor romlik a befőtt vagy a lekvár. Ezért nem használom soha egyiket sem. Inkább tovább főzőm,hogy biztosan elálljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!