Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hol taroljam a lekvart fozes...

Hol taroljam a lekvart fozes utan?

Figyelt kérdés
Abszolut kezdo vagyok,hol taroljam hutoben vagy spajzban?Nem tettem bele tartositoszert csak dzsemfixet.
2010. júl. 15. 14:56
 1/5 anonim ***** válasza:
49%
Hát én inkább valami nyílt téren tarolnám, a hűtőben nem lehet olyan jót tarolni :S
2010. júl. 15. 15:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Spajzban?Be kell bugyolalnom v.ilyesmi?
2010. júl. 15. 15:07
 3/5 anonim válasza:
spájzban, pincében, ahol hűvös van. Nem fontos a hűtőben
2010. júl. 15. 15:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Persze, hogy spájzban.

Nagyanyáink is ott tartották, és hidd el ebben az országban nem hülye emberek laktak ezer évig, és csak most lettünk okosak az Uniótól.

Egyébként a dzsemfixben van tartósító.

2010. júl. 15. 15:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindenképpen hideg helyen. A dzsemfixben vagy a befőzőcukorban levő zselatin ilyen melegben megolvad,és akkor romlik a befőtt vagy a lekvár. Ezért nem használom soha egyiket sem. Inkább tovább főzőm,hogy biztosan elálljon.
2010. júl. 15. 15:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!