Hogyan és miből lehet házi tejpépet készíteni?
Ott kezdeném, hogy nem kisbabának, hanem nekem. :D
Szóval most nem a tápanyagok a fontosak, hanem hogy minél pontosabban megalkossam ugyanazt az ízt, amilyen íze van a bolti instant tejpépeknek.
Olvastam már, hogy tejpép=tejbegríz, de ez szerintem nettó hülyeség, tök más az állaga és az íze a kettőnek.
Ha valaki tudna recepttel szolgálni, illetve hogy milyen hozzávalók kellenének, azt megköszönném. :)
Azért van egyébként szükségem erre, mert borzasztóan ízlik a bolti cucc, amikor a húgom pici volt, mindig a maradékra pályáztam. :D
Csak ugye a bolti iszonyat drága. :(
Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni! :)
Ugyanolyan nem biztos, hogy sikerülni fog, de kísérletezhetsz darált zabpehellyel, darált kekszel tejbe keverve, különböző módon ízesítve.
Esetleg nézd meg a tejpép dobozán, hogy mi az összetétele.
Rizsliszt (34,6%), demineralizált savófehérje por (tejből), soványtejpor, növényi zsír (repce-, napraforgó-,pálmaolaj, szójalecitin.
Én is rákerestem már az összetevőkre, de gondoltam, ha van valakinek valami receptje, ami már bevált, akkor miért kísérleteznék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!