Vaddisznó combot ha ledarálom, abból lehet jó fasírtot készíteni, mint a házi sertésből?
Figyelt kérdés
2017. jún. 28. 14:16
2/8 anonim válasza:
Igen,de jó sok szalonnát is darálj bele, különben nagyon száraz lesz.
3/8 A kérdező kommentje:
És ha a szalonnát étolajjal pótolnám, mert nem mindenkinek bírja a gyomra a szalonnát a családban?
2017. jún. 28. 14:35
4/8 anonim válasza:
Én is étolajat szoktam használni, ilyen esetben.Igaz nem vaddisznó húsnál.
5/8 A kérdező kommentje:
Rúdfasírtba gondolkodom, mert azzal nincs sok pancs.
2017. jún. 28. 14:53
6/8 anonim válasza:
Nem jó az olaj, mert a zsírosabb hús textúrája kell a vadhoz, mert nagyon száraz.Persze össze lehet vele gyúrni, abban segít, hogy zsírosabbnak tűnjön, de sütés közben is is kerül belőle a tepsibe.
Anyagra van szükség nem folyékony zsiradékra.
Ha mást nem, legalább egy rész zsírosabb sertés darálthúst adj hozzá.Ízre nagyon finom lesz.
8/8 anonim válasza:
Ha gyorsat és egyszerűet akarok készíteni, tepsibe simítom bele, kocka darabokban tálalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!