Meggyes pitét szeretnék sütni. Kimagoztam a meggyet, mit csináljak, hogy ne ázzon majd el a tészta? Meddig/hogyan csöpögtessem ki a levét?
Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 10:03
11/13 anonim válasza:
én is lisztbe szoktam forgatni.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, végül is csak csöpögtettem és pici zsömlemorzsát szórtam alá, lisztbe nem forgattam, de nem ázott el! Sőt, tök finom lett! :)
2010. júl. 15. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!