Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan tudok finom töltött...

Hogyan tudok finom töltött káposztát készíteni?

Figyelt kérdés
Mennyi legyen a rizs-hús arány, hogy ne legyen kemény a töltelék? Mindig keményre sikerül. Ti hogy csináljátok?
2010. júl. 15. 09:50
 1/8 anonim ***** válasza:
30%

0,5kg húshoz 2 bögre rizset szoktam adni.Vegyél szakácskönyvet.

(Ha minden kategóriba kiírod a kérdést akkor sem biztos hogy kapsz választ)

2010. júl. 15. 09:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:
Képzeld van szakácskönyvem, de az az arány sem megfelelő! Azért írtam ki ide is a kérdést, mivel a másik kategóriában nem érkezett válasz és gondoltam ezt a kategóriát többen böngészik. Téged ez ennyire zavar, hogy megjegyzést kell tenned?
2010. júl. 15. 10:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
En egy kilo hushoz kb 2-3 mareknyi rizset rakok csak,a hustol is fugg, hogy mennyire lesz kemeny a toltelek de igy mindig jol szokott sikerulni.
2010. júl. 15. 10:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Kipróbálom így!
2010. júl. 15. 10:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Anya szokott bele egy kis szalonnát is darálni,h ne legyen olyan kemény, száraz. De ennék most:-)
2010. júl. 15. 10:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
30%

Első vagyok.

Bocs ha megbántottalak.

De azért vannak kategóriák szertintem,hogy a kérdéseinket a megfelelő kategóriába tegyük fel.Szerinted ezek szerint jobb lenne ömlesztve minden,mert akkor többen néznék.

Jó étvágyta a töltött káposztához,remélem jól fog sikerülni.

2010. júl. 15. 10:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, h tényleg nem a rizs mennyiséggel van gond, hanem, mert túl száraz husiból csinálod!!! Vegyél egy kicsit zsírosabb húst, vagy csináld úgy, ahogy előttem szóltak, tegyél bele szalonnát...mondjuk füstöltet!!! HMMMM:)!!! Akkor nagyon finom lesz!:)
2010. júl. 15. 12:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Fúj én nem tudnám megenni szalonnásan, inkább vegyél zsírosabb / hájasabb húst, a tölteléket meg úgy csináld, hogy előpárolod a rizst, hozzákevered a nyers darált húshoz, és teszel bele apróra vágott vöröshagymát, fokhagymát, egész tojást, fűszereket,ezzel töltöd meg a leveleket, nekünk sohasem szokott kemény maradni
2010. júl. 15. 18:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!