Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tényleg kell tejföl a frankfur...

Tényleg kell tejföl a frankfurti levesbe?

Figyelt kérdés

Kelkáposzta főzeléket szoktam csinálni, abba sose teszek. Ez nem ugyanaz, csak hígabb és virsli is megy bele?

Írhattok bevált, kipróbált, finom recepteket is.

Én így csinálnám: a kelkáposztát és a krumplit ételízesítős borsos vízben felfőzöm, hozzáteszem a virslit, majorannát, fokhagymás-hagymás rántással berántom. Ez jó, vagy kell még bele valami?

A válaszokat előre is köszönöm.

2010. júl. 14. 20:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is így készítem,ahogy leírtad..a végén pedig ráöntök egy pohár tejfölt,és felforralom!
2010. júl. 14. 21:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem teszek bele ételízesítőt( semmi ilyen műdolgot nem használok) sót,borsot és köménymagot teszek bele,ha megfőtt akkor karikára vágott virslit és paprikás rántással rántom be. Semmilyen hagymát nem főzök bele. Tejfölt pedig csak az tesz bele,aki akar.
2010. júl. 14. 21:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is úgy csinálom ahogy te, de teszek bele tejfölt. Az kell bele, nem is tudnám elképzelni anélkül.
2010. júl. 14. 21:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Én nem rántással, hanem lisztes tejfölös habarással készítem. Talán light-osabb, mint rántással. Hasonlóan:

[link]

2010. júl. 14. 22:49
 5/6 Victory82 ***** válasza:
Szia!Én megcsinálom a felkarikázott virslit pörköltnek.Közben a felcsíkozott kelkáposztát megfőzöm,amikor majdnem jó,akkor beleöntöm a pörköltet,sok majorannát.Tejfölös habarást teszek bele!Üdv.Viki.
2010. júl. 14. 23:16
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Ma megcsináltam, végül tettem bele egy kis tejfölt, nagyon finom lett :) A 1,5 éves kislányom is bevágott belőle egy nagy tányérral, ami nála nagyon nagy szó :)

2010. júl. 15. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!