Összeállítottam az előbb egy túrógombóc szettet - jól csináltam?
Én mint egyedülálló 30 éves férfi, ma idáig nem tudtam eldönteni mit ennék meg és mit kéne főzni. Volt a hűtőben péntek óta egy csomag durvább szemű túró, gondoltam felhasználom még mielőtt a kukában kötne ki. Sose csináltam még, de gyerekkoromban láttam mamát hogy csinálja.
Nos, úgy kezdtem hogy egy tálba beleöntöttem a túrót, barna cukrot, vaníliásat is, no meg mazsolát és felvert tojást. Ezeket összegyúrtam és búzadarát is szórtam hozzá. Úgy saccolom hogy a búzadara kicsit több lett, de ha több akkor teszek hozzá még tojást. Ezzel lehet meg tudom menteni, ha sok lett a dara. :)
Nemsokára mennem kell itthonról, ezért alufóliával letakartam és betettem a hűtőbe. Estefelé mire hazaérek remélem összedagad és ki tudom főzni anélkül hogy szétesne a vízben. Most múlt délután 3, kb este 8 körül érek haza.
Szerintetek jót fogok vacsizni ebből, vagy inkább vegyek valamit, ha nem akarok éhes maradni?
Köszi a válaszokat! :)
6-os kedves :)
Annyit tudok, mint laikus, hogy cement nem kell bele mert attól lesz kemény
6os,ez neked az alaptermészeted vagy megerőltetted magad, hogy suttyó legyél?
Kérdező, tegyél csak fel képet, ha úgy gondolod! Remélem, sikerülni fog. :)
Teljesen jó, én sima kristálycukrot használok, de a barna cukortól se lesz rossz. Hazaérsz, gombócot formálsz, és ha nem esik szét, akkor forró, de nem lobogó vízben főzd ki. Pirított morzsával, tejföllel fahájas porcukorral a legfinomabb.
51/F
Pirított morzsára már nem jutott idő, csak simán eszem tejföllel. Ahogy gondoltam picit sok lett a búzadara, de nem rossz így se.
Egy kis "ízelítő": [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!