Miért nem ajánlják egyes ételekhez a jódozott sót?
Figyelt kérdés
2019. szept. 1. 07:01
22/22 anonim válasza:
A tartósításhoz nem ajánlott (nem szabad) jódozott sót használni, mert megromlik tőle, ezért szinte minden recept kihangsúlyozza,
hogy csak kezeletlen, jód és csomósodást gátló anyagtól mentes sót használj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!