Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem ajánlják egyes...

Miért nem ajánlják egyes ételekhez a jódozott sót?

Figyelt kérdés
2019. szept. 1. 07:01
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
69%
Hát, ahogy gondolod :)
2019. szept. 1. 20:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

A tartósításhoz nem ajánlott (nem szabad) jódozott sót használni, mert megromlik tőle, ezért szinte minden recept kihangsúlyozza,

hogy csak kezeletlen, jód és csomósodást gátló anyagtól mentes sót használj.

2019. okt. 1. 08:03
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!