Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gyors tésztás receptek?

Gyors tésztás receptek?

Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 07:38
 1/8 anonim ***** válasza:

Paradicsomos tészta: a lényeg, hogy felforralod a paradicsomlevet, befűszerezed 8 só, bors, oregano, fokhagyma, majoranna) és ebbe teszed bele a tésztát. Megvárod míg felforr, kicsit főzöd még, elzárod és fedő alatt hagyod még úgy 20 percig. A tészta jól megpuhul és felszívja a paradicsomot.

Nekünk nagyon ízlik és csak 1 edényt koszolsz össze.

2010. júl. 14. 07:45
 2/8 anonim ***** válasza:

Milyenre gondoltál?Édesre?Vgy inkább sósra?

-édes:darás tészta,túros tészta, pl.

-sós:sajtos telfölös tészta,akár az a paradicsomos amit fenti válaszoló irt,vagy veszel kész bolognai szószt,

2010. júl. 14. 07:53
 3/8 A kérdező kommentje:
Sósra!
2010. júl. 14. 07:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!

Még eszembe jutott 1-2:Mákos tészta,diós tészta,krumplis tészta,káposztás tészta(bár ezek is hamar megvannak,de nem tudom gyors alatt mit érthetsz(:)

De ajánlani tudom ezt az oldalt: [link]

Imádom ezt az oldalt,rengeteg recept van fennt aktegórizálva,akár azt si kiválaszthatód hogy 10perc elkészitési idö vagy két óra elkészitési idö legyen,meg alapanyagként is válogathatsz.

Andrea

2010. júl. 14. 07:59
 5/8 anonim ***** válasza:
szia!nálunk a sonkás-tejfölös-sajtos a nyerő!
2010. júl. 14. 08:08
 6/8 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó azt,hogy szoktad?
2010. júl. 14. 08:22
 7/8 anonim ***** válasza:

szia! írom! kifőzök először is egy fél kilós akármilyen fazonú tésztát.

egyí pici fej hagymát dinsztelek, rádobok 15-20 dkg csíkokra vágott sonkát/füstölt tarját, ha van / és kicsit

pirítom. összekeverema tésztával és ráöntök egy nagypohár tejfölt.jól összekeverem, esetleg sózom, ha nem elég sós a

sonka, borsozom.

jénai tepsibe terítem és bőven megszórom reszelt sajttal.

addig sütöm sütőben, míg a sajt megolvad.

nagyon finom egy kis salátaval.

üdv.

2010. júl. 14. 08:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ezt lehet megcsinálom.
2010. júl. 14. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!