Gyors tésztás receptek?
Paradicsomos tészta: a lényeg, hogy felforralod a paradicsomlevet, befűszerezed 8 só, bors, oregano, fokhagyma, majoranna) és ebbe teszed bele a tésztát. Megvárod míg felforr, kicsit főzöd még, elzárod és fedő alatt hagyod még úgy 20 percig. A tészta jól megpuhul és felszívja a paradicsomot.
Nekünk nagyon ízlik és csak 1 edényt koszolsz össze.
Milyenre gondoltál?Édesre?Vgy inkább sósra?
-édes:darás tészta,túros tészta, pl.
-sós:sajtos telfölös tészta,akár az a paradicsomos amit fenti válaszoló irt,vagy veszel kész bolognai szószt,
Utolsó vagyok!
Még eszembe jutott 1-2:Mákos tészta,diós tészta,krumplis tészta,káposztás tészta(bár ezek is hamar megvannak,de nem tudom gyors alatt mit érthetsz(:)
De ajánlani tudom ezt az oldalt: [link]
Imádom ezt az oldalt,rengeteg recept van fennt aktegórizálva,akár azt si kiválaszthatód hogy 10perc elkészitési idö vagy két óra elkészitési idö legyen,meg alapanyagként is válogathatsz.
Andrea
szia! írom! kifőzök először is egy fél kilós akármilyen fazonú tésztát.
egyí pici fej hagymát dinsztelek, rádobok 15-20 dkg csíkokra vágott sonkát/füstölt tarját, ha van / és kicsit
pirítom. összekeverema tésztával és ráöntök egy nagypohár tejfölt.jól összekeverem, esetleg sózom, ha nem elég sós a
sonka, borsozom.
jénai tepsibe terítem és bőven megszórom reszelt sajttal.
addig sütöm sütőben, míg a sajt megolvad.
nagyon finom egy kis salátaval.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!