Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek vacsorára?

Mit főzzek vacsorára?

Figyelt kérdés

Ebéd, meleg étel mindig van, változatosan főzök a férjemnek, de mostanában gyakran panaszkodik, hogy "nincs mit enni". Ez a női "nincs mit felvennem" pasi változat.

Sajnos sokáig dolgozom és örülök ha a másnapi ebédrevalót meg tudom csinálni a többi teendőm mellett este.

Eddig vacsira mindig ettünk, amit találtunk, összedobtunk valamit (melegszendó, bundáskenyér, tonhalkrémes szendvics, rántott hal (amit kipecázunk) spagetti, csirkés-zöldséges rakott akármi, ami gyorsan kész van, vagy bulgursaláta, ilyesmik), de egyre gyakrabban panaszkodik az uram, hogy nem tudja mit kéne enni este.

Ha boltba megyünk (általában együtt), kb csak én vásárolok, mert én tudom mi kell az ebédhez, ő addig piát vesz, édességet, chipset stb. :D

Szóval én nem tudom kitalálni, mire vágyik...

Mivel lehetne feldobni a vacsorát, ami pikk-pakk megvan és nem unalmas étel, hanem hasonló egy ebédhez?

2019. aug. 12. 16:07
 1/4 anonim ***** válasza:
32%

Lecsó tarhonyával.

Zöldborsófőzelék valamivel

Fasírt, pörkölt, hirtelen sült.

... de ameddig "Uramnak" nevezed, mindig lesznek problémái, még ha mannát tálalsz elé akkor is, de te tudod!

2019. aug. 12. 16:16
 2/4 anonim ***** válasza:
14%

Virsi, főzve/sütve. Ehhez lehet sült krumpli, tükörtojás, kovászos uborkával.

Olajos hal, hagymás bab, lecsó, pizza, tojásos nokedli, paprikás krumpli,

De lehet esetleg hét végén annyit főzni pl. pörköltből, hogy egy-egy vacsorára való fagyóba kerüljön. Akkor csak reggel felteszed a normál hűtőbe, este már csak köret kell hozzá.

Vagy húsokat úgy lesütni, és külön adagolva fagyasztani, egy-egy vacsorára valót kiveszel, kienged...

2019. aug. 12. 16:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Paprikás krumpli virslivel, fasírt v hamburger v csevapcsicsa v falafel, tócsni, krumplis/mákos tészta, gyümölcsleves túrópuffanccsal, csirke roston, 2-3 szeletet bepanírozni se tart sokáig, milánói, sajtos tejfölös tészta.
2019. aug. 13. 17:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Vagy pl az egykk kedvenc vloggerem sütött le halat és mellé quinoa saláta volt fűszeres burgonyával.
2019. aug. 13. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!